Ikke-kategoriseret,  Oplevelser,  Udflugt

På tur i Nordjylland


Forrige lørdag kørte vi på tur gennem Nordjylland. Vejret var varmt. Men det blæste heldigvis, så det var til at holde ud. Vi kørte først til Bulbjerg.

Duften af jorden mindede mig om Grønland. Intet under jeg føler mig hjemme når jeg på disse kanter <3

Der er den mest fantastiske udsigt herude. Jeg ærgrer mig lidt over at jeg ikke smed skoene og gik rund om hjørnet. Det må blive næste gang.

Efter Bulbjerg kørte vi til Thisted for, at spise frokost. Vi spiste på Fiskehuset Thisted. Vi fik begge fish’n’chips. Det var okay. Men ikke det mest spændende. Jeg skulle have valgt det samme som sidst vi var der, og det var fiskefrikadeller med kartoffelsalat. Det var virkelig godt.

Fisken smagte godt. Men kartoflerne var ikke noget særligt.
Desuden manglede remouladen, selvom den stod listet i menuen, så jeg skulle bede om at få det.

Så kørte vi til Vandet Sø. Vi havde ikke lige tænkt, at der ville være folk der. Men der var en hel flok der lå og solede sig.
Vi gik lidt rundt og kiggede lidt på søen og blomsterne. Men så kørte vi hurtigt videre til næste destination, Klitmøller.
Det var vores første gang i byen. Det gav god mening at man kalder det for Cold Hawai 🙂 Der er ideelle forhold til windsurfing og andre typer vandsport.
Jeg ved ikke hvad blomsten hedder. Men smuk er den.

Så tog vi en tur ud til Stenbjerg Landingsplads. Vi samlede de meget få sortebær vi fandt. Men de havde slet ikke fået vand nok, så de var meget små. Men de smagte alligevel som de skulle 🙂

Det blev til et par kilometer inden vi nåede stranden, og efter en slentretur ved stranden gik vi tilbage til bilen. Trætte men tilfredse 🙂
Endelig fik jeg set de smukke steder jeg ser dagligt på Facebook. Det var hele turen værd <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial