Bolig,  Hverdag

Nye tider kræver planlægning

Jeg har haft min første arbejdsuge, så weekenden har virkelig været tiltrængt! Jeg fangede nemlig en træls forkølelse midt på ugen, og det har været hårdt at skulle være på, og lære en masse nyt når hovedet føltes tungt og snotten løb.

Når jeg nu er tilbage på arbejdsmarkedet, og kører næsten 100 km.(!!) om dagen, så kræver det noget planlægning når det kommer til aftensmaden.

Så vi har lavet en madplan for ugen, og handlet ind så vi har de ting vi skal bruge i løbet af ugen 🙂 Vi plejer ikke at være gode til at overholde madplanen når vi har prøvet tidligere. Men det er for det meste min skyld 🙂 Jeg synes, at det er kedeligt at vide hvad man skal spise en hel uge frem. Men det er nødvendigt nu. For jeg kommer først hjem efter kl. 17:00, og det er sent hvis man ikke lige ved hvad man skal finde på af aftensmad. Jeg er også sulten når jeg kommer hjem, så det vil lette meget at have det klaret i forvejen. 

Madplanen ser således ud:

Mandag: Karrysuppe rester. Jeg bruger denne skønne opskrift fra Femina. Jeg undlader rosinerne og æblerne. Jeg bryder mig ikke om varme rosiner og æbler.

Tirsdag: Majspandekager med salat, stegt hakket kød og Tzatziki.

Onsdag: Skal jeg i biffen med strikkeklubben, så jeg spiser ude.

Torsdag: Løgsuppe med ciabatta brød til.

Fredag: Svensk pølseret.

Lørdag: Enten rester, eller så finder vi på noget.

Søndag: Finder vi på et eller andet.

Jeg har brugt det meste af weekenden på at være ynkelig, så skete der ikke meget. Det eneste jeg kunne overkomme var tøjvasken. Men kæresten var virkelig produktiv. Han samlede nemlig vores nye kommode 🙂 Det tog vist omkring 6-7 timer!

Vi havde bestilt kommoden forrige fredag, og hørte ikke noget i 2 uger. Så jeg ringde til butikken i fredags for at høre om hvornår den kom. Den lå allerede på lageret, og det havde den gjort siden sidste uge! Jeg var ikke særlig tilfreds….

Men nu har vi i hvert fald mere opbevaring i soveværelset 🙂 Og klar til en ny arbejdsuge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial