Billeder,  forår,  Hverdag

Mens jeg venter på foråret

Jeg har fanget mig en forkølelse, og den har sat sig lige i stemmebåndet. Så min stemme er slet ikke til at kende. Jeg lyder lidt som en mand… Det gjorde det besværligt at snakke i telefon på arbejde. Folk kunne ikke genkende min stemme…
Jeg var på arbejde mandag og tirsdag. Men jeg måtte kapitulere i morges, så jeg misser en kursusdag. Det er der ikke noget at gøre ved. 

Fra stuen kan jeg kigge ud på en solskinsdag med høj sol og blå himmel, og en have der i den grad trænger til en kærlig hånd. Jeg gik i gang med at klippe hæk for 2 uger siden. Jeg er langt fra færdig, og der skal ryddes op og plantes blomster. Det vil jeg glæde mig til at gøre når jeg er blevet rask igen.
Imens må jeg nyde mini påskeliljerne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial