Billeder,  forår,  Hverdag

Mens jeg venter på foråret

Jeg har fanget mig en forkølelse, og den har sat sig lige i stemmebåndet. Så min stemme er slet ikke til at kende. Jeg lyder lidt som en mand… Det gjorde det besværligt at snakke i telefon på arbejde. Folk kunne ikke genkende min stemme…
Jeg var på arbejde mandag og tirsdag. Men jeg måtte kapitulere i morges, så jeg misser en kursusdag. Det er der ikke noget at gøre ved. 

Fra stuen kan jeg kigge ud på en solskinsdag med høj sol og blå himmel, og en have der i den grad trænger til en kærlig hånd. Jeg gik i gang med at klippe hæk for 2 uger siden. Jeg er langt fra færdig, og der skal ryddes op og plantes blomster. Det vil jeg glæde mig til at gøre når jeg er blevet rask igen.
Imens må jeg nyde mini påskeliljerne 🙂

En kommentar

 • Flemming Jørgensen

  Hej Louise,

  Jeg skriver til dig, fordi jeg har set et par af dine tip på Instagram, blandt andet dette:
  https://www.instagram.com/p/B08PWaSB1cV/?igshid=1phxnm8boqcd6

  Det tip passer fint samme med, at vi i Coop har vi sat os for at finde ud af, hvad 1,8 millioner mennesker egentlig kan gøre for den grønne omstilling, hvis vi sætter sig for det? Derfor lancerer vi en stor kampagne “Grønne veje”, der går i luften nu på torsdag den 17. oktober 2019, hvor vi giver alle vores 1,8 millioner medlemmer og øvrige interesserede direkte indflydelse på vores kommende CSR-strategi og planer for grøn omstilling.

  Vi håber, du vil være med!

  Helt konkret vil alle vores 1,8 millioner medlemmer og øvrige interesserede fra på torsdag blive inviteret til at tilmelde sig et digitalt involveringsforløb, hvor der bliver konkrete spørgsmål, mulighed for at komme med forslag og for at dele idéer til konkrete grønne løsninger med andre. Deltagerne vil løbende blive orienteret om resultaterne af indsatsen og blive inviteret med til lanceringen af den nye strategi.

  De interesserede kan deltage i forløbet via http://www.grønneveje.dk og dele idéer under #grønneveje.

  Vi håber, at du kunne have lyst til at tagge dine kommende ideer på Instagram (og andre sociale medier) med #grønneveje – og vi ville meget, meget gerne have lov til at dele dit foto og din tekst fra dette opslag i vores samling over grønne tip:
  https://www.instagram.com/p/B08PWaSB1cV/?igshid=1phxnm8boqcd6

  Hvis du er med på det, må du meget gerne sende mig foto og tekst til flemming.joergensen@coop.dk

  På forhånd tak!

  Venlig hilsen

  Flemming Jørgensen
  Projektchef
  Foreningssekretariatet og Samvirke
  Mob: 30 91 92 31
  Mail: Flemming.Joergensen@coop.dk
  Roskildevej 45, 2620 Albertslund
  http://www.samvirke.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial