Hverdag,  Pigeting,  Tøj

Lækker kappe til arbejdsbrug

Jeg har gjort mig et godt køb 🙂

Jeg har længe kigget på denne kappe fra Esprit. Men jeg havde ikke lyst til at give fuld pris for noget der klør. Og uld klør afsindigt meget for mig. Det skal helst ikke røre kroppen, overhovedet. Ellers får jeg spat i løbet af ingen tid. Men kappen blev ved med at lure i baghovedet, og da Boozt.dk kørte et tilbud hvor den var sat ned med 25 %, og hvor man fik yderlige 15 % rabat ved køb, så slog jeg til 🙂
Billedet er lånt her.
Den er virkelig behagelig og varm at have på. Især på arbejde hvor jeg nemt kommer til at fryse når jeg sidder foran skærmen. Den klør stadig. Det kommer man ikke udenom. Jeg har dog været slem og vasket den i uldprogram 🙂 Der står ellers på mærkatet at den kun kan tåle kemisk rens. Lige umiddelbart har den ikke taget skade. Uld har i forvejen ikke godt af at blive vasket for ofte, så det er ikke fordi jeg kommer til at vaske kappen så tit.
Jeg fik også disse skønne bukser med 🙂 
Jeg kan ikke fordrage at gå i jeans, så jeg er altid på udkig efter behagelige bukser. Og det må man sige, at disse er 🙂
Billedet er lånt her.
Her kan man så se mig med sagerne på. Vinklen blev lidt sjov. Men jeg ville ikke tage et billede ved spejlet på arbejde, så det blev sådan her 🙂 Og som man kan se ynder jeg at trisse rundt uden sko på 🙂 Mine fødder går amok når det bliver fugtigt henover efteråret og vinteren. Enten fryser de så meget så jeg ikke kan mærke det, eller så er de så varme at jeg får fugtige sokker og sko. Det er slet ikke optimalt når det er koldt, så jeg foretrækker ikke at have fodtøj på 🙂 
Dagen er i øvrigt min kærestes fødselsdag 🙂 Så den har stået på familie box’en fra Bones, sodavand og fri aften fra hus arbejde 🙂 Så godt som alle ledige timer har stået på at fjerne savsmuldstapet fra væggene og skrabe resterne af 🙂 Vi er godt møre og trætte i kroppen, så en fri aften er meget velkommen 🙂

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial