forår,  Hverdag

Foråret er kommet til Nordjylland :-)

Jeg elsker forår! For så kommer farverne tilbage i landskabet. Og så er det som om der er mere at tage billeder af 🙂 For jeg synes ikke, at en grå vinter som vi har haft i år har været særlig inspirerende.
Og derfor synes jeg, at det er skønt med de farver der er kommet rundt omkring.
Når man har sådan noget smukt noget, så gør det ikke så meget at vi har et par dage med koldt vejr. Det dejlige forårsvejr skal nok komme tilbage 🙂
Skærtorsdagen bliver stille og roligt herhjemme. Jeg var klodset nok til, at glemme at købe gær da jeg var i Rema. Så de store planer om at bage må moderes lidt, ellers må en jeg tur til butikken igen. Tanken var at bage gulerodsboller, franskbrød og gulerodskage. Og måske en stak amerikanske pandekager 🙂
Go påske derude 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial