5 ting,  Billeder

5 ting

Jeg øver mig i at være taknemmelig for det jeg har. For dagene flyver af sted, og det hele kan flyde lidt ud i hverdagens trummerum. Så jeg øver mig i at stoppe op, og nyde de små ting. For det er ofte de små ting man bliver så glad for. Som den gule mariehøne på den smukke gule blomst 🙂 Jeg har en ting for farven gul i år. Jeg kan ikke få nok 🙂

  1. Regnen der faldt for et par timer siden, og det skønne vejr der fulgte efter
  2. Alle de skønne blomster jeg ser på min vej i løbet af dagen
  3. Koldbrygget kaffe opskrift jeg fandt hos Jane aka. Madbanditten
  4. Alle de smukke fugle vi har i haven. Jeg har været flittig med at fodre og give vand til fuglene i varmen, og det vrimler med de sødeste, men til tider larmende fugle 🙂
  5. Sommeren 2018 – på godt og ondt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial