Kreative sysler

Kategorier Hverdag, Inspiration, Krea
For snart 2 måneder siden så jeg et billede som Trine havde taget af det hun havde syet. Jeg blev noget så inspireret, og spurgte hende straks hvor man kunne finde en vejledning på det hun havde syet. Det kunne man så hos Christina’s blog. Lige siden er det blevet til en del af disse skønne make-up/penalhuse 🙂 De er jo så skønne!

Det var den allerførste jeg syede 🙂
 Nr. 2

 Nr.3
 Denne skønne sag holder styr på mit hækleprojekt. Man kan se at jeg har sat perlen det forkerte sted 🙂 Man lærer jo hen ad vejen 🙂

Nr. 4. Denne her var et forsøg på at sy en toilettaske. Den var der næsten 🙂

  Nr. 4 og 5
Nr. 4 og 6. Det gik bedre med den til højre 🙂 Den bruger jeg nu som toilettaske.
Nr.7
 Nr.8

Nr. 9, 10 og 11

Nr. 8 og 12

Nr. 13
 Nr. 14
Nr. 15

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *