Hjemme i Rebild bakker

Kategorier Billeder, Udflugt
Sidste søndag var vi i Rebild bakker for at gå tur.
Det var virkelig en skøn tur. Jeg kan ikke huske sidst jeg har følt mig så hjemme et sted som jeg gjorde ved denne gåtur. Der blandt enebær, mos og sortebær/fjeld-revling kunne jeg se og dufte velkendte planter. Sammen med den fugten gav det en skøn duft.
Enebæren var dog noget større end jeg er vant til fra Grønland. Nogle af buskene var over 2 meter høje!
Farverne i Rebild bakker skiftede i takt med at vi kom ind i skoven. Efterårets smukke nuancer blev foreviget med kameraet. Det er med at udnytte lyset mens det er muligt. For jeg ved desværre af erfaring, at jeg ikke får taget særligt mange billeder henover vinteren. Jeg går lidt i vinterhi kan man sige 🙂


Dette billede kunne lige så godt have været taget i Grønland 🙂
Oktober har været virkelig våd. Her til aften sagde de i vejrudsigten, at det havde regnet 22 dage ud af 26 dage i Oktober! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *