Matchy matchy

Kategorier Krea, Pigeting, Tøj
Jeg har begået mig et matchende sæt 🙂 Og hvor er jeg dog glad for at den endelig er færdig! Den er SÅ behagelig, og det føles virkelig dejligt at blive færdig med det. For jeg havde da godt nok problemer i starten… Så spurgte jeg om hjælp via Facebook. Jeg kunne simpelthen ikke sy i stoffet, og jeg spildte hundreder af meter tråd! Heldigvis var der hjælp at hente via vennerne 🙂 Så jeg ræste ud i Stof & Stil for at købe synål til jersey. Jeg brugte en almindelig synål, og det var åbenbart ikke godt nok 🙂 Og da jeg havde trået maskinen gik det ellers hurtigt frem 🙂
 

 Inspirationen til nederdelen fandt jeg hos FabecsFabrik og Mariesfabrik. Jeg målte mig selv, og prøvede mig frem. Nederdelen er en smule for lang. Men hellere det end den er for kort 🙂

 Trøjen er lavet efter Sofie’s opskrift på verdens nemmeste kjole. Den har jeg syet 4 gange før, så den var en hel del lettere at sy 🙂 Jeg gjorde den bare en smule smallere og kortere, og så var det det 🙂

 Formen på halsudskæringen har voldet mig problemer når jeg har syet sofies kjole. Enten klippede jeg for lidt eller for meget. Så jeg tog en t-shirt hvor jeg er glad for udskæringen og efterlignede den 🙂 Jeg lagde t-shirten op ad trøjen og klippede i bredden, så tog jeg en glasskål som jeg havde brugt til vindruer aftenen før, og brugte som skabelon for buen. For den passede lige 🙂

Og så lige et spejlbillede af sættet 🙂 Imorgen går jeg igang igen. Denne gang bliver det med striber! Jeg elsker striber!

2 tanker om “Matchy matchy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *