En skøn sommerdag

Kategorier Billeder, Hverdag, Planter, Udflugt
I går var vi en tur i Brønderslev Rhododendronpark. Og jeg kørte! 🙂 Jeg var en smule nervøs. Det var der dog ingen grund til. For det gik fint, og vi kom derop helskindet 🙂 
Da vi ankom til parken var der virkelig mange mennesker, og det var da også lige før vi ikke fandt en parkeringsplads. Det lykkedes dog, og vi gik ind i parken. Der var åbenbart Park festival, og der var musik rundt omkring. Jeg var der dog for blomsterne, og svanerne. Så jeg lagde ikke meget mærke til folk. Kun da der var en familie på en kajak der skyggede for mig da jeg prøvede at tage billeder af svaneungerne 🙂 

Jeg tog en hel del billederne i går. Dog drillede min bærbar mig, igen. Den slukkede mens jeg var igang med at redigere billeder, to gange! Det er derfor jeg kun har uploadet fire billeder. 
Jeg havde de samme problemer med bærbaren i sidste år. Desværre kan vi ikke helt finde ud af hvad der forårsager disse problemer. Jeg håber, at det ikke blive nødvendigt med en udskiftning. Det har jeg slet ikke råd til lige nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *