Kreative sysler

Kategorier Hverdag, Inspiration, Krea

Ja, det kom lige over mig at jeg da skulle sy min egen kjole. Ej… Jeg sad og læste Sofies blog, og syntes at hendes hjemmesyet kjole så meget behagelig ud 🙂 Så vi tog i Stof og stil i Skalborg for at købe jersey stof til kjolen.
Jeg er en sucker for stjerner, så jeg købte også 1 meter jersey stof i rødt med sorte stjerner 🙂 Og det var faktisk den jeg klippede op først. Jeg har en nederdel med blonder, og den brugte jeg som form. Jeg skal dog lige sy den først 🙂
I mandags tog jeg stoffet på 3 meter, foldede den så jeg fik 2×92 cm.. Det tog noget tid at få det rigtigt. Jersey er svær at arbejde med synes jeg. Det drillede i hvert fald 🙂 Så klippede jeg 72 cm.. Det er bredden på kjolen. Så var det kun at sætte sikkerhedsnåle på og så sy kjolen 🙂 Dog tog det rimelig lang tid for mig… Jeg er ikke en haj til at sy 🙂
Jeg har ikke taget billeder af processen. Var for opslugt af arbejdet med det 🙂 Det var en rar følelse at være igang med noget 🙂 Sofie har nogle billeder hvordan hun gjorder her.

Idag skal jeg en tur til frisøren 🙂 Og det må siges at være yderst tiltrængt… Mit fine hår trænger til en kærlig hånd 🙂 Jeg tror, at det bare blive kortere uden de store ændringer. Jeg har en hvirvel, så jeg kan ikke have pandehår. Og jeg er ikke særlig kreativ når det kommer til frisurer 🙂 Det skal være nemt og hurtigt at sætte 🙂
Og i aften skal jeg ind at se Les Misérables med bioklubben! Og hvor jeg dog glæder mig 🙂 Så onsdag bliver ikke helt ringe 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *