Pulsvarmere

Kategorier Billeder, Hækleri, Hverdag, Krea
Jeg er lige blevet færdig med at hækle pulsvarmere i star stitch. Og de er fine. Men jeg har lavet 2 venstrehåndet pulsvarmere 🙂 Det er ikke noget stort jeg har lavet forkert. Jeg har hæklet hullet til tommelfingeren med farve, og når jeg tager den ene pulsvarmer på så er den lyserøde farve nedenunder 🙂 Jeg skal nok lige have taget et billede af det i morgen når lyset er tilbage.
 
Inspirationen til disse pulsvarmere kommer fra Jeanette. Hun lavede nogle superflotte pulsvarmere ud fra hæftet “Hæklede gaver”. Jeg købte hæftet. Men jeg kunne ikke knække koden på opskriften. Så jeg prøvede min egen metode med star stitch 🙂 Senere så jeg, at Jeanette havde kommenteret hvordan det skulle gøres 🙂 Så jeg vil nok prøve med mønstret igen 🙂 For det er et virkeligt flot mønster.
 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *