Stille langfredag…

Kategorier Opskrifter

Dagens gode gerning er gjort. Der er blevet vasket op, støvsuget og vasket gulv. Der er blevet luftet ud, og nu ligger jeg på langs på sofaen 🙂
Jeg fik ikke bagt igår. For jeg havde glemt at købe gær…. Så idag var vi lige en tur forbi Rema for at købe gær, mælk og æg.
Aftenens menu står på mørbrad i wok med ingefær og sprøde grøntsager. Opskriften har jeg lånt fra Femina’s hjemmeside. Vi har prøvet den en gang før, og vi var vilde med den 🙂 Den er nu en fast ret på menuen herhjemme.
Jeg har ikke ændret på noget i opskriften, så jeg har bare valgt at linke den. Måske en lille ting jeg vil prøve i aften er, at komme koriander på min tallerken 🙂 For jeg elsker koriander!
Vi kom ikke purløg i sidste gang. For vi havde ikke noget.

I onsdags var vi en tur i Rebild bakker for at gå en lang tur. Der er så dejligt dernede. Kommunen har været igang med at brænde lyng af, så der var en dejlig duft af brændt lyng da vi var dernede 🙂 Det vækkede en masse dejlige minder om sejlture, mad over bål og te over bål i min barndomsby Nanortalik i Grønland 🙂

Nu vil jeg lave en kop kaffe, og nyde stilheden som man skal på sådan en dejlig langfredag. Jeg er ikke særlig religiøs. Men det sidder stadig dybt i mig af man skal være stille idag. For det fik vi fortalt da vi var børn.
Fortsat god påske derude 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *